accesorii pentru nunta,

Cum sa pregatesti o nunta handmade alaturi de Breslo.ro

vineri, iunie 28, 2013 zuza 0 Comments

Pentru ca a venit vara, toata lumea a inceput sa se pregateasca de nunta. Fie ca sunteti protagonisti sau doar spectatori, obiectele handmade va vor ajuta mereu sa iesiti din anonimat.

O idee nastrusnica si de efect, care va aduce multe zambete pe buzele invitatilor, este aceea a coltului foto. Puteti cumpara diverse accesorii handmade, sau puteti chiar organiza o intalnire a domnisoarelor de onoare, in care sa le confectionati singure. Pe langa faptul ca va fi extrem de distractiv, toata lumea se va simti implicata in eveniment.

O alta idee este aceea a placutelor cu mesaje, atarnate pe pereti, la intrare, sau a literelor si cuvintelor din lemn: dream, hope, love and happiness.Inimioare de lemn LeCoseAnimate

Pentru domnisoarele de onoare, si de ce nu chiar pentru mireasa, coronitele florale sunt o alegere excelenta, in special pentru nuntile in aer liber. Florile se pot purta in par, pe rochii, ca bratari sau chiar coliere.Chiar si clasicele papioane pot fi personalizate si lucrate manual. Papioanele pot fi folosite si ca recuzita pentru petrecerea burlacitelor.


Nu uitati de invitatii, pentru ca pe langa poze si amintirile placute ale acestei zile, invitatiile sunt cele care vor ramane ca marturie in sertarele celor dragi. Acestea pot fi personalizate in nenumarate feluri, de la modele grafice la funde, dantele, hartii de toate culorile. Va puteti chiar indeparta de la clasica hartie, alegand invitatii din ceramica sau diverse alte materiale. 


Si nu in ultimul rand, amintiti-va de acel "ceva albastru" din poezie, menit sa aduca noroc si fericire vesnica, simbol al puritatii si fidelitatii.


De multe ori detaliile fac diferenta intre reusita si esecul unui eveniment. Indata ce va hotarati asupra unei tematici a nuntii, ideile de decoratiuni handmade ce va pot veni in ajutor sunt nenumarate, trebuie doar sa va lasati imaginatia sa zboare si sa nu va temeti sa calcati in afara tiparelor.

Pentru o extra doza de inspiratie va invit sa vizitati si site-ul Breslo.

You Might Also Like

0 comentarii: