impresii

Just words..

joi, martie 19, 2009 zuza 1 Comments

Mi s-a spus ca vorbesc aberant. Ca nu se-ntelege nimic, ca spun numai lucruri aiurea. Ca nu spun niciodata ce trebuie si atunci cand trebuie nu mai spun nimic. Words are overrated anyway. Le aruncam asa, la intamplare, le aruncam peste tot si catre oricine. Le aruncam fara sa ne uitam, fara sa ne pese ca vor lovi ceva in drum. Cateodata se sparg singure, fara sa atinga nimic, fara sa miste un fir de iarba oricat ne-am chinui sa schimbam lumea cu ele. Si cateodata se intorc, ca un bumerang.. poc! Si mereu ne dam seama prea tarziu.. incercam sa reparam totul dar ghici ce.. tot prin cuvinte!.. de parka lumea s-ar invarti in jurul lor.. de parca lumea ar insemna numai cuvinte… important e sa-nveti sa vezi printre ele, sa vezi dincolo de ele pentru ca de cele mai multe ori nu-nseamna absolut nimic.
incerc sa ma exprim atunci altfel, prin ceea ce fac… incerc sa ma exprim prin arta, dar problema e ca si arta e subiectiva. Si tot se intelege gresit, se interpreteaza, sau nu se intelege deloc..
Cu totii ascundem o poveste, povestea din spatele cuvintelor.. care nu poate fi subiectiva, pentru ca e a noastra numai noi o stim numai noi o intelegem si numai noi putem, intr-un fel sau altul s-o impartasim..

You Might Also Like

1 comentarii:

Lavinia spunea...

Ti-am privit manifestarea eului pe breslo si iarta-ma daca cel mai mult mi-au placut cuvintele tale. Cu sau fara ele arta e imprimata pe a ta personalitate. Mult succes!