impresii

Bubbles

luni, aprilie 13, 2009 zuza 1 Comments

Mereu in cautarea raspunsurilor.. mereu in cautarea sensului vietii… mereu incercand sa-mi explic lucruri pe care ar fi trebuit poate doar sa le traiesc..
Ieri mi-am dat seama, asa dintr-o data, ca totul e foarte simplu. Si evident.. Raspunsurile se afla in baloane de sapun.. Viata e formata din baloane de sapun, din momente care se insira si se sparg la fel de repede cum au venit. Trebuie doar sa le traiesti acum si aici, pentru ca maine nu vor mai exista. De fapt, maine nu exista, exista doar acum, acum care este ca un balon colorat, care zboara mai sus sau mai jos, care rezista mai mult sau mai putin, prin care vedem o floare sau o furtuna, si care oricat am vrea sa-l facem sa tina la nesfarsit se sparge.

You Might Also Like

1 comentarii:

Anonim spunea...

de ce poti vedea viatza ca pe niste balonase de sapun ... pentru ca balonasele se formeaza atunci cand sufli prin acel cerculet deci putem considera ca sunt pline cu ceva :) acel ceva poate fi in metafora spusa de tine iubirea, fericirea, tristetea, ura sau alte sentimente adica acele sentimente care ne animeaza viata. intr-o zi frumoasa insorita balonasele o sa tina mai mult si o sa fie mai colorate si mai stralucitoare intr-o zi urata vor parea goale si fara stralucire deoarece nu va mai fi soarele care le da farmecul...sper sa ai doar zile insorite!!!