anunt,

Licitatia de zambete

miercuri, octombrie 20, 2010 zuza 0 Comments

Pentru ca vine Craciunul, si pentru ca sunt sigura ca tuturor ne-ar face placere sa daruim un zambet celor care au nevoie de el, va trimit un anunt, asa cum l-am primit si eu:

"Buna ziua,

Va rog frumos sa ii ajutati pe copiii de la Fundatia Sf. Dimitie

Fundatia Sfantul Dimitrie

In prezent in Centrul de zi vin zilnic 30 de copii: 15 dimineata si 15 dupa-amiaza. Sunt voluntar la aceasta fundatie si cunosc pe doamnele pline de suflet de acolo si pe copiii crescuti foarte frumos la Centru.

Fundatia Sf. Dimitrie se confrunta cu probleme financiare, unele dintre ele avand impact si asupra copiilor. Din luna august Fundatia a luat decizia de a desfiinta temporar bucataria, din cauza starii de degradare in care se afla cladirea. Prin urmare, au fost nevoiti sa apeleze la o firma de catering care sa aduca masa de pranz. Aceasta solutie este mult mai scumpa decat varianta cu bucataria proprie: 7000 lei in loc de 3000 lei.

In momentul de fata cauta firme sau persoane care doresc si pot sa ii ajute cu bani pentru a mentine masa de pranz pentru copii. O mare parte dintre ei nu mananca decat o data pe zi si anume pranzul de la Centru. E usor sa ne imaginam ce ar insemna sa reduca cantitatea de mancare pentru fiecare copil, pentru a se incadra in banii de care dispun.

Daca stiti persoane care pot contribui la masa copiilor, banii pot fi donati direct la sediu sau in contul Fundatiei RO 50 RNCB 0082 0441 6872 0001, BCR UNIREA, (cu mentiunea pentru masa copiilor).

In data de 28 octombrie Fundatia organizeaza o licitatie cu obiecte create de copii, ii rog mult pe colegii cu suflet sa participe. Banii vor asigura masa copiilor."



Eu voi participa la licitatie, asa ca daca veniti anuntati-ma sa ne vedem acolo.
ZuZu

You Might Also Like